Arbetar som fotograf i utkanten av Malmö. Jag har arbetat med analog och digital fotografering i många år och har de senaste åren riktat in mig primärt på studiofotografering av olika slag samt bröllop. I studion som jag byggt upp på hemmaplan fotograferar jag allt från klassiska porträtt och produkter till konstnärliga projekt.

Mitt arbete riktar sig främst till privatpersoner men även företag, huvudsakligen inom porträtt- och produktfotografering. Förutom det så arbetar jag med bröllop och andra event, och när tiden tillåter så blir det oftast egna projekt. Jag arbetar för det mesta hemma i min studio och har alltid, och kommer alltid, att arbeta med Canon. I nuläget använder jag mig nästan uteslutande av min Canon 5D mark II, med tillhörande Canonoptik.

Det viktigaste för mig är att mina kunder skall känna sig bekväma i utförandet lika väl som nöjda med resultatet. Jag arbetar utifrån var kunds förutsättningar och önskemål, mot målet att varenda kund skall känna sig nöjd med såväl deras som min prestation.